Lycka

 

Idag är det min födelsedag….. och den började helt underbart med denna härliga bukett och ”tea for two”!

Mitt nyårslöfter om att att varje dag är den bästa…… känns extra enkelt idag.

Och så är de följande 12 dagarna  – även de , väldigt viktiga: de visar hur det kommande året blir. Förra året var jag hela maj månad på ayurvedabehandlingar i Indien. Då tänkte jag att här, mitt i lugnet, kan det väl inte hända någonting som får mina känslor att svalla och tankarna att irra.

Oj så fel jag hade! …. och det var en fin läxa att följa med mina egna reaktioner.

Här är några bilder från överraskningsfesten på Ayurvedayogavilla:

 

 

Där kom jag  – intet ont anande, iklädd bekväma pyjamasbyxor! och så var hela gården och matsalen dekorerad med massor av ballonger och girlander och rummet fyllt av festklädda människor. Sen bjöds det på äkta chokladkaka!

 

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s