Kristina från Duvemåla

Encore!

Jag såg den svenska uppsättningen i Stockholm för ett antal år sedan och formligen älskade den föreställningen.

Därför var det med en viss reservation jag gick till Svenskis igår.

Jag blev överväldigad och förtjust – tyckte att skådespelarna var jätte duktiga och scenografin strålande. Till på köpet hade vi fina platser, trots ( eller tack vare) att jag beställde biljetterna endast några dagar tidigare.

Under de senaste åren har jag nästan spelat sönder sound-tracket och kan nästan allting utantill – lite så där som med ”Sound of Music” för länge sedan.

Här är en favorit…

 

Advertisements

1 kommentar

Filed under Musik

One response to “Kristina från Duvemåla

  1. Sussi Belfrage

    Jag gilla oxo Svenskis version o var imponerad av hur bra scenografin fungerade på den ”lilla” scenen. Tyvärr satt jag på andra raden i sidogalleriet o såg bara halva scenen…….. Sångarna var helt fantastiska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s