Det ljusnar

Så härligt det är när ett tradigt, besvärligt projekt avslutas och jag kommer till den där sköna stunden då det roliga börjar. Ännu återstår det att skura golvet i bastukammaren och att tvätta fönstren och skaffa nya soffkuddar och lite till… och nu känns det bara roligt. Kanske för att jag har fått förstärkning… sex armar jobbar bättre än två!

och efter att ha sökt mina glasögon en god stund i morse ( jag fann dem under min dyna!) … kan jag inte låta bli den här bilden:

 

by George Takei

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s