Fil, hjortar, jordgubbar och Pinterest

Idag morse gjorde jag fil:

Värmde 1 l helmjölk till 60 grader ( ja , jag använde stekmätare… gjorde inte som vanligt och gissade !)

Lade en msk köpt fil i bottnet på mina filbyttor och hällde över den varma mjölken. Nu på morgonen ställde jag in faten i kylen för att njutas till lunch.

Igår kom här också en hjort vandrande över berget – så det var bara att vira in huset i hjortnät igen. Så länge hundarna var här på holmen höll de sig borta, i början av veckan var ännu söta Beni hunden här

På kvällen rensade och fryste jag också in 10 l jordgubbar för vinterns smoothies. Medan jag sysslade med det lyssnade jag på Arenan på två av Radio Vegas sommarpratare: först Bo Kronqvist, som pratade underbart om sommarbryggor och efter det Joachim Thibblin, som berättade om sig och fåret Bertil. På slutet ringde min telefon och jag missade vad det är han har gemensamt med en av katterna i Pelle Svanslös -böckerna, så kanske jag får lyssna igenom det på nytt. Dessutom spelade han härliga ”Frontside Ollie”:

…tror att jag redan tidigare talat om den biten här på bloggen:)

Sen använde jag en god stund till att komma underfund med appen Pinterest.

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s