Knarrig

… så känner jag mig. Och bortskämd: några dagar med strulande nätkontakt och jag går ”nutsie Banana”…

Inser hur mitt beteende är beroende av hur jag mår – och hur lite motgång väcker en massa känslor i mig. Det är visst därför vi människor växer som mest under besvärliga tider i livet. Och alltså – helt onödigt att irritera mig över brist på kontakt, det ger mer tid att vara tillsammans med barnen här på ön ( förutom att DERAS nät fungerar…grrrr! 🙂

Just nu lever jag i en  – för mig – spännande värld: mellan E L James ”Fifty Shades Trilogy”, där jag är helt fast OCH mitt andra porträtt , som jag ska få färdigt idag. Vill inte ens försöka få in någon bild här, så det får bli till senare.

Håller tummarna för att det här inlägget åker dit jag vill – försöker också publicera ett recept, som fastnat här för några dagar sedan – ska just ta ett dopp innan jag åker på kurs

och önskar dig en härlig solig dag!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s