Solnedgång

ja… igen en svindlande vacker solnedgång och dessutom är det varmt! Just som det brukar vara kvällen innan skolorna börjar.

Näst sista kvällen här på ön, ensam och nöjd efter bastu med saltskrubb för kroppen och sockerskrubb för ansiktet. Känner mig mjuk och len i huden – och i sinnet.

Väldigt intensiva dagar har det varit och nu har jag uppnått alla mål jag hade för denna sommar! Nej förresten – imorgon ska jag ännu kitta ett fönster, sen är hela listan av-kruxad…. och sommaren bara fortsätter. Jag älskar dessa mörknande augustinätter med syrsor och stjärnklar himmel, och nu kan jag njuta av allt med supergott samvete!!!

Ensam – skrev jag. Nåja, här är jag tillsammans med en ekorre, en svart huggorm ( som hade sitt bo under rishögen, som vi brände i förrgår

 

 

några sorkar, en uggla och ormvråken med sina ungar….. massor syrsor, en liten söt hackspett och myriader av småfåglar och sjöfågel. Undrar vem av alla dessa , som kommit in på verandan för att äta upp alla zucciniblommorna?

Nätet fungerar igen och imorgon kan jag börja förbereda höstens arbete.

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s