Tisdagstankar

Igår vaknade jag ute på ön, allt var tyst och stilla , huset varmt och jag ville frysa tiden och bara stanna där!

Idag vaknade jag i stan, lite trafikbuller hörs ju OCH lyckornas lycka: mjölken är sur…. och på ett nafs kilar jag över till butiken och köper färsk. Klockan 7 på morgonen. Mmmmm…. jag älskar stadsliv!

Det gjorde jag igår kväll också , då C och jag var på Zap Mamas konsert i festtältet vid Tokoystranden i Helsingfors. Det var en helt underbar kväll, sagolikt vackert , massor festglada människor och … när mörkret föll, 100-tals glittrande lampor överallt. Och musiken var fantastisk. Tältet var fullt till sista plats och alla klappade, sjöng och dansade i takt med musiken. O boy o boy… så det var roligt.

Ifall du inte vet hur Zap Mama låter så lyssna här:

http://www.youtube.com/watch?v=q7R49I7ZE4c

Det var förbjudet att fotografera under showen , så det blev bara en bild av scenen

 

 

Nu ska jag iväg till Relandersgrund för att se utställningen Design med Flyt ( Husis idag!) och där också träffa producenten R för att diskutera ett yogaprojekt senare i höst…:)

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s