Börjat bra?

 

 

 

 

Varje höst känns det lika dumt att dumpa en massa fina blommor i komposten. Och… jag har också provat på att ta dem hit till stan – där de snabbt vissnade och förtvinade i värmen – och på att bara lämna dem – vilket var tråkigt nästa vår…. att komma ut och ha krukorna fulla av torkade växter och hård mylla.

Nu tipsade en väninna mig om att det finns ett växthus här i Nyland som övervintrar växter.

den här skulle jag vilja övervintra hos någon:

 

 

…. och för att förklara dagens rubrik… så var det meningen att ha en överrasknings-50 års-lunch  för en väninna här hos mig idag…. mitt i min flyttaomalltjagharochmålaalltsamtidigt renovering. Födelsedags”barnet ” fick förhinder… och jag sitter här med ett renröjt vardagsrum ( vill inte ens tänka på hur det ser ut på andra ställen!)

Så veckan började fartfyllt och bra för mig – hoppas även för dig!

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s