No comments

Rubriken hänvisar till att jag var tvungen att stänga av ”kommentarer”-funktionen här på bloggen. P.g.a att jag fått in spam = det kommer MASSOR skräppost meddelanden varje dag. Hoppas att snälla G idag kan hjälpa mig att få in ett filter för att förhindra dessa meddelanden.

Suck! inte kunde jag tänka mig att det finns ”hackers” som ger sig på vanliga små bloggare…..

Så till något roligare:

 

 

Jag är glad över att C har samma boksmak som jag . Nyligen läste han Iselin C Hermanns ”Där månen ligger ner” och nu ska jag ge honom denna: ”Prioritaire”, en bok som är skriven i brevform och beskriver en brevväxling mellan danska Delphine och fransmannen Jean-Luc.

Minns att jag sträckläste boken för flera år sedan  – nu vill jag läsa om den för att kunna diskutera den.

Nu har jag uppdaterat min CV och städat badrummet ( medan jag planerade hur jag skulle uppdatera den!) och dessutom handtvättat några jumprar.

Som belöning får jag en stor kopp tulsie te och sen tar jag itu med följande offert…. och istället för att sucka över offertskrivandet ( som jag alltså inte gillar) ska jag jubla över att jag får skriva dem…. dvs att någon vill ha mig som föreläsare!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s