Min morgon

 

Ja nu avser jag alltså MIN egen morgon… inte Tv-programmet.

Jag älskar morgnarna  – är en morgonmänniska som lycklig hoppar ur sängen när tuppen gal ( tyvärr hör jag den sällan här hemma:)

Idag är det en extrafestligmorgon för Robin kom på morgonmål…. så det blev vispgröt och te. Och en massa goda råd…

som när jag visade hur jag tillfälligt riggat upp printern  – för att få ut alla papper jag behöver – och han undrade varför jag inte kopplar den till trådlöst nät? ja varför  – naturligtvis för att jag aldrig ens tänkt på saken. Nu kopplar jag den och det kommer att göra mig glad många gånger per dag i framtiden!

Sen hittade vi en nyckelknippa , som varit mystiskt försvunnen i flera veckor – och så visade det sig att Ro hade två nycklar , som jag ännu inte hunnit sakna…. och som jag säkert ALDRIG hade tänkt på att fråga honom om.

En lyckonyckeldag alltså!

Kära kära barn tack för att ni finns här i mitt liv

 

och  – efter att han gick  – hittade jag dagens Hbl, som jag helt glömt bort. Nu ska jag koka ytterligare en kopp te och gotta mig åt bokextra!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Kloka ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s