Om att hamstra

 

Det finns så mycket vi kan hamstra – både saker och upplevelser. Kloka Ca skriver såhär:

 Tror dessutom att en del av mitt ”för mycket att göra”-syndrom också är en form av hamstrande. Vill vara med om allt roligt som kommer i min väg, som det aldrig mera skulle komma en möjlighet till det senare. Har funderat en hel del på dethär…

Jag känner igen mig i repliken och har under det senaste året riktigt aktivt jobbat med att inte ta på mig för mycket. Fick en känsla av att allt måste ner till 0, för att jag ska få en ny början.

Det har faktiskt lett till resultat, jag har spenderat mer tid i mitt hem …… och efter en träffande replik av en ung klok flicka … har jag nu jobbat hela hösten med att göra utrymme här hemma.

Idag är jag väldigt nöjd med mig själv – jag har redan avhämtat två stora fåtöljer ( som yes, yes , yes ryms in väldigt väl eftersom jag har fört bort så mycket saker!) och dessutom äntligen , äntligen städat garaget. DET ska jag berätta var alls inte roligt …. och nu när det är gjort känner jag mig 1000 kg lättare:)

Med andra ord en bra utgångspunkt för att åka till Västra Nylands Folkhögskola och hålla kurs. Den här gången ska vi tala om Yoga vid ryggbesvär – tycks vara ett populärt tema för kursen är överfullbokad!

Tag det försiktigt i trafiken.

ps bilden är tagen från min mammas rum

pps och glöm inte bokmässan, den är fin , som vanligt.

 

 

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s