Med nya ögon

 

Det vill säga med nya glasögon! Syns inte så bra på bilden men de är lila/röda i pärlemor… och har röd insida vilket ger mig MASSOR energi när jag tar dem på mig!  Oj vad det finns mycket att vara kär i  – jag menar : livet, Lissabon, min nya väggfärg och nu mina nya glasögon! De sistnämnda kan jag dessutom ta med mig i sängen  – du vet så där som man gjorde som barn 🙂

Sitter här med datorn full av glada mail av härliga vänner … tänker på alla fina diskussioner vi haft och känner mig sprängfylld av energi.

 

Positiva linjen

 

…och i huvudet ringer en låt jag just hörde på www.ninno.fi, sorgligt men sant … man kan få en usel livssituation att låta riktigt rolig!

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Kloka ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s