Ibland blir jag arg

” Du är ju alltid glad!” sa en väninna igår.

Visst  – oftast väljer jag att se det positiva i händelser och saker – med övning och god sparring har det gått att lära mig ett mer positivt förhållningssätt till livet.

Men visst blir jag ilsken ibland!

Mest om det går för långt mellan måltiderna 🙂 ( I förrgår jobbade jag med en gammal god vän, som jag lärde känna under den värsta skiljsmässoprocessen, då var jag ibland väldigt obalanserad…. han hade laddat upp med ett berg av smörgåsar för att kunna hålla mig på gott humör! Till min glädje och hans förvåning behövdes de inte längre!)

I varje fall öppnade jag datorn i dag morse och hittade ett brev från SAS. Brevet handlade om några futtiga flygpoäng ( som jag de facto sällan använder – de hinner alltid bli gamla och faller ur SAS-minnet bort) …. men det var PRINCIPEN  jag reagerade för , de får inte behandla sina kunder illa.

Så jag skrev ett ilsket brev , skickade iväg det och sitter nu här och undrar om det var värt det? Så mycket rök ur öronen?

Tydligen var det det ….. eftersom jag valde att skriva mailet!

Jag borde väl ha tuggat tuggummi istället, för att få ut min ilska på ett mer konstruktivt sätt? :):):)

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s