Gott Nytt År 2013

432257_10151203392397875_1230154213_n

Vilken fin början på det ny året – först nyårsmiddag hos kära vänner och idag lunch och TV-konsert med Wiens Filharmoniker här hemma. Under lunchen talade vi om våra målsättningar för år 2013. ” Ett friskare liv”. verkade vara huvudmålsättningen för de flesta. Metoderna för att uppnå målet var olika förstås….

Mina egna målsättningar är:

– få min lägenhet färdig , för det behövs det lite gardiner, några bokhyllor, ett soffbord , några lampor och en jättestark borr för att få upp några tavlor. Mycket ska vara klart före den 25.1 för då blir det orientalisk afton för en massa vänner.

– realistisk tidsplanering….börjar med att organisera min almanacka och avsätta tid för sakerjagintetyckeromattgöramensomändåmåstegöras. DET  är min januariuppgift

– minska på vete-och mjölkprodukter i min diet

– hålla ordning i mitt klädskåp – här MÅSTE bo ett spöke som råddar till allt medan jag sover 🙂

– hitta en ny favorityogalärare…. sedan min väninna Jill dog för flera år sedan har jag inte hittat ( och inte letat efter ) någon. Nu är det tid!

– aktivt notera allt fint som händer i livet – t.ex som i bildexemplet ovan….

och du då – vet du redan vad du först vill ta i tu med?

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s