One down

282813_536920226326257_1995028338_n

 

Igår kunde jag ”kruxa av” en sak på min lista: jag lät operera bort ett födelsemärke , som hade börjat störa mig.

Det blev riktigt operation med tre stygn och allt! Jag rekommenderar varmt kirurg Pia Lehtiniemi vid Klinikka 22. Man kan väl egentligen inte säga att en operation är behaglig….. men den här var det! Nu är jag lindad som en mumie kring bröstkorgen… och får inte BADA på två veckor ( men nog duscha:))

Jag har alltså en chans att vänja mig vid att vara utan mjölkprodukter, svart te och bad – tre beroenden som jag har…

 

Tackochlov  finns det mycket annat härligt att koncentrera mig på – t.ex nu några dagar framöver Lux Helsinki, www.luxhelsinki.fi . I dag har de lovat klart väder och jag ser fram emot att det blir mörkt.

Före det ser jag fram emot ljuset – det blir hundpromenad, sushi med L , lutfisk och Lux med C. Jipiijiiii!!

Tack för era kommentarer om målsättningar och år 2013… ni som var med från början … vi har redan klarat av 5 dagar! Och det är bara att haka på nu senare också …

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s