Mitt liv i färger

Så heter projektet som jag gör här i Stockholm…. Och för att ”fira” det tog jag en jättefärggrann bild, som jag nu av någon anledning kan ladda ner här.

Nå, inte så konstigt egentligen….. Jag som använde en god stund till att komma underfund med hur jag skulle få varmvatten och sen hur jag skulle få vattnet att hållas i badkaret. De är rätt kluriga de där som designar kranar och badkar. De här lösningarna hade JAG aldrig kunnat hitta på!
Tror faktiskt att det behövs en extra app för att få in bilder här. Den hinnerjag inte installera för jag ämnar ta en halvtimmes njutningfull promenad genom centrum till tunnelbanan i Slussen, istället för att hoppa på den här intill.

Och …… ja,jag vet att det regnar ute….. Det hindrar inte mig från att njuta!

Ha en bra dag du också 🙂

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s