Min morgon

Tack till programledarna Sonja Kailassaari och Henrik von Pfaler – jag kände mig bekväm och välkommen i studion i morse! De facto så bekväm att jag kunde sitta där fortfarande:). Härligt att få tala om mitt favoritämne – ayurveda, kunskapen om livet!

Nu är kroppen så sprängfylld av adrenalin ( och kanske har tre koppar god latte i pauserna sin andel:)) att jag bara kastar mig ut i motionsspåret på isen. I strålande solsken.

Jag älskar måndagar – särkilt idag!!!!!!

och

i morgon börjar vi med vårrengöring!

544057_319613808148389_1678100585_n

Advertisements

1 kommentar

Filed under Funderingar

One response to “Min morgon

  1. Ija

    Tack tack Vivve! För dina skrivelser som nästan alltid är positiva! Speciellt idag gjorde de mig glad, när jag själv känner hur förkylningen försöker ta över min kropp. Trött utmattad och litet deppig efter att inte ha kunnat röra på mig på veckoslutet som önskat i det fina vädret…
    Hoppas jag kan se programmet på nätet eftersom jag ”hänger” för tillfället på jobbet…
    Karmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s