Sommar i stan

Igår kväll tog jag min utländska väninna på promenad i Helsingfors.

Esplanaden var proppfull

2013-06-04 17.17.46

och nere vid vattnet var det härlig sommarstämning!

2013-06-04 18.59.48

Det känns som om hela jag håller på att explodera av sommarglädje och jag instämmer helhjärtat med alfamamman , Hbl idag: ” Jag drabbas av samma sommarförälskelse varje år. Finland är makalöst vackert just nu. Min FOMO ( Fear Of Missing Out) når helt nya höjder. Allt händer just nu. Och samtidigt som jag vill gå på alla fester i Helsingfors vill jag också vara på landet. Bada bastu, klippa gräs , läsa böcker och kasta sten i havet med Viktor”.

Och allt HÄNDER på samma gång. Inkommande fredag tvingas jag välja mellan att

– vara på landet
– spela golfmaraton
– gå på superyogakurs med en av världens topplärare
– delta i intressant örtkurs med vild- örter

…. och jag har gjort mitt val – mer om det på lördag:)

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s