Lite hjälplös

…och mycket road konstaterar jag hur beroende jag har blivit av min telefon. Efter många om och men och mycket spring och ett näranognervöstsammanbrott hos Elisa, där jag kom in och fick vänta i ca 20000 minuter ( läs 12!)och sen kom fram till en disk med en flicka, som såg amper ut….å det gjorde säkert jag oxo. Där stod vi sen och småsnäste åt varandra tills jag fick ett ”hepuli”anfall och önskade att jag varit 2 år gammal , med rätt att lägga mig raklång på golvet och sparka och skrika. Nej,Det gjorde jag inte, men jag hoppade jämfota och morrade av ilska.
Det fungerade.
Vi blev båda snällare… Och telefonen åkte till telefonsjukhuset ( ättestupa verkar det som, i-phonar repareras sällan…de byts ut!

Nå nu har jag en lånad Nokia telefon, med konstiga inställningar och en ringsignal som får mig att hoppa högt varje gång telefonen ringer. Har just listat ut hur man fotograferar med telefonen…. Men får inte bilderna flyttade ….

Två dagar kände jag mig rastlös…. Nu trivs jag med att inte vara uppkopplad hela tiden

Ha en bra dag … Idag ska jag komma ihåg att andas djupt…

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s