Look right

Efter några roliga och innehållsrika dagar i London är jag tillbaka hemma. Inser att jag äntligen lärt mig att hålla till vänster…. vilket ledde till att jag hela tiden törnade ihop med folk på stan igår!

Som fotgängare i trafiken i London är jag som ett skämt, ibland står jag vid övergången och vrider huvudet av och ann som en värre exorcist, för att vid nästa gathörn stiga ut rakt framför en bil, då jag går i tankarna.

Tackochlov står det LOOK RIGHT/LEFT skrivet på asfalten. Utom i Ninnos kvarter på andra sidan Thamesen. Där måste man tänka själv!

2013-10-17 11.02.55

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Sevärdheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s