Surprise surprise!

Hej!

Alltså jag är här ännu!

Allt ser annorlunda ut för jag ärmed på en kurs i bloggskrift. Inspirerad av den får jag för mig att ändra utseendet på min blogg.

Hjälp!!! Vem är jag ? Vad är det här för något?

provade ett par andra schabloner – det finns säkert något mafsigt sätt att visa/ spara dem på, jag kom bara på att fota dem, så här ser du hur det kunde se ut:

 

Image

 

Hmmm… nja… provar något annat

 

Image

 

 

hups – inga bilder, vart tog de vägen?

Nå, nu får vi stå ut med det här tills imorgon, då kan jag fortsätta prova mig fram. Det finns väl bara ett 100-tal olika uttryckssätt.

Nu blir det god natt för jag är dödstrött,  det var nymåne förra natten. Det kombinerat med två koppar starkt kaffe= draknatt. Efter att ha tvinnat och sprattlat i flera timmar gav jag upp klockan 02.00, steg upp, kokade te och skrev mitt nästa skrivarkurs arbete. Det kändes lekande lätt. Jag har länge vetat att jag skriver bäst mitt i natten. Sååå… kanske ett liv som författare inte är det mest hälsosamma för mig om det liksom blir nattarbete?

Nå men idag har jag varit hälsosam:

På morgonen tog jag tag i ett obehagligt möte och fick det överstökat. Sen lagade jag lunch för min lilla Ayurveda-grupp. Jag gjorde Vaniljsmaksatt butternutsquaschsoppa ur Stephanies bok. Det är ett av mina favoritrecept i boken och dessutom var den orange färgen i linje med dagens tema: Sexualchakrat.

 

Image

 

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s