Återigen-pånytt-änengång

Lagom
Lagom
Lagom

Mitt mantra som jag upprepar om och om igen. Tydligen mer eller mindre automatiskt utan att lystra till och leva lagom!
Efter en härlig, intensiv Portugalresa med program nästan dygnet runt kom vi hem med nattflyget på fredag, landade klockan 4.00 på morgonen, hemma en timme senare, på med tvättmaskinen, några timmars sömn, ett tur till centrum av Helsingfors, lite datajobb.
Kör iväg till Karis för att leda en veckoslutskurs i yoga – 20 timmar, nästan nonstop. Härligt inspirerande, ändå litet trött i bilen hem. Klädbyte, på med tvättmaskinen och iväg på 60-årskalas. Roligt det också.

Efter en kort natt känner jag mig som en zombie där jag sömndrucken, försoven vacklar ut i köket. På med morgongröten medan jag printar dagens texter. Printern stockar sig och gröten bränns i botten.
I kylskåpet väljer jag mellan två ostar – den ena en färskost, som ser misstänkt ut, den andra en smältost. Också den ser lätt medtagen ut, men jag besluter mig för att den mår bättre tack vare sina tillsatsämnen. Ändå blir det ingen särskilt rolig morgonsmörgås!

Ordentligt försenad hastar jag ut till bilen, som är helt nedisad. Slarvigt skrapar jag fönstren och kör iväg till skrivarkursen på G18. Framfönstret isar fast och jag har en liten liten glugg längst ner till höger att titta ut genom – ingen god idé på Västerleden.
Framme på kurs i värmen känner jag hur ögonlocken blir allt tyngre…..

Nästa gång ska jag planera bättre!!!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s