Mmmm…måndag

Det fanns en tid i mitt liv då jag tyckte illa om måndagar. Det var åren då jag hade många olika roller att fylla – hus, familj, jobb, representation, resor, förtroendeuppdrag, hobbyn…
och eftersom jag tar mig an allt det jag gör med en väldig entusiasm så blev det inte mycket tid över för mig själv.

Den här problematiken talade vi mycket om under veckoslutskursen på Västra Nylands Folkhögskola – och jag kom hem väldigt inspirerad och fylld av ny energi. Ett stort tack till alla härliga deltagare, som så villigt delade era personliga upplevelser med oss andra.

Igår kväll var jag så bjuden på dam-middag till söta A och vi fick god mat och fina samtal – en härlig mix av mammor och döttrar!

Och så är det måndag igen. Idag är jag lyxigt bjuden på privatyoga till G och sen ordnar jag lunch här för mina comidantvänner. Lovade bjuda på fondue – så det blir ”Bagna Cauda”, en specialitet från Piemonte i Italien.
Resten av dagen ska jag förbereda vårens föreläsningar.

Måndag igen!!!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s