Ruka

2014-02-06 09.19.24

Några härliga dagar som gäst i en mysig stuga i majestätiskt vinterlandskap. Senast var jag i Ruka för miljoner år sedan. Nu är skidcentret utbyggt, byn söt och framför allt gladde jag mig över den fina betjäningen och vänligheten överallt!

God mat,slalom, långa promenader, bastu, yoga och upplyftande, djupsinniga diskussioner…. tack tack!

I backen hörde jag den nostalgiska
gamla låten Kuusamo sjunga i huvudet – den passar min skidrytm!!!!

Extra festligt var det att vara i Enni Rukajärvis hemtrakt när hon tog den efterlängtade silvermedaljen.

Dessutom hade vi överraskningsvisit av en annan ung slalomstjärna – min söta brorsdotter Olvi. Hon var i backen för att ”chilla”, vilket betydde att hon startade åken långt efter oss – N och mig – susade förbi som en blixt och fick vänta en stund vid liften.

2014-02-06 15.55.00

Lycka till i Italien Olvi!

2014-02-06 15.11.05

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Sevärdheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s