Tid för tankar

Ja här sitter jag med foten på en pall och har all tid i världen att fundera över livet.

Och att ta itu med alla de där uppgifterna, som ligger och väntar. De som inte försvinner bara för att

de får ligga tillräckligt länge i en hög och vänta…

Så – nu återinstallerar jag mitt iCloud lösenord ( lättare sagt än gjort) , tömmer DropBox, jobbar med ett hemligt projekt, försöker lösa ett STORT problem med yogaboken, kokar hönsbuljong och masserar in arnika olja i foten med jämna mellanrum.

och jag får min belöning – nu kan jag redan, igen,  röra mig smärtfritt här hemma. Jiihaaaa!!

Både idag och igår har jag gjort gröna smoothies till morgonmål. Efter en del googlande har jag kommit fram till hur viktigt det är att ha lite kokosolja i de gröna smoothisarna ( hmmm… smoothierna??, vad säger språkvårdaren?) för att möjliggöra upptagningen av C-vitamin. Dagens smoothie blev läckert grön ( spenat, avokado, äppel, selleri och persilja, smakade mest hälsosamt:) )och eftersom iCloud och jag ännu inte är tjomis, så får jag inte in fotot.

Det får bli den här istället:

 

1509188_575973352495464_910467481_n

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s