Jaga bilskyltar

eller ”platespotting”läser jag om i dagens Hbl, dvs att man ska söka siffrorna 001 – 999 på bilarnas registerskyltar, och att man måste hitta dem i rätt ordning, alltså 002 före 003.

Hå, hå tänker jag  – det där gjorde vi för över 50 år sedan! Det var lättare då – bilar hade registernummer 1,2 osv. Vi -var min bror och jag, det började under bilresorna till landet och övergick sen nästan i en mani – ett tag tror jag att jag bara såg registerskyltar. Nå det var nu inte så farligt eftersom jag inte satt vid ratten. Vid 100 slutade jag och tänker inte ta upp den hobbyn på nytt.

Just nu är det vårstädning som gäller – igår tömde jag äntligen min gamla dator och insåg att jag egentligen inte behövde något av det som fanns i den. Skönt!

och snart snart får jag åka ut till landet, lämnade värmen på där men – fick igår meddelande om strömavbrott! Får se till att installera appen som gör att jag kan kontrollera luftvärmepumpen via mobilen….

 

 

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s