Glad första maj

önskar jag alla av hela mitt hjärta!

Första natten här ute på ön gör mig alltid helt euforisk…..

Igår valborgs-supe’ med grannarna N & R och nu sitter jag här med mig själv och stornjuter. Akademen sjöng just in våren, gudingarna fortsätter sången här utanför. Gläder mig oerhört åt Hbl på i-paden. Brasan sprakar och veden Utanför husknuten är så torr att jag kan elda direkt med den!

Så jag ska gå ut och dansa regndansen. Men först ännu en kopp te. Och ett kapitel (eller två😄 ) till av ”The Goldfinch” . Donna Tartts första bok ” The Secret History” hör till de bästa böcker jag läst.

 

image

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Böcker, Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s