Kärt besök

Igår kom mina kära kära släkt och vänner på besök.. de vet tydligen mycket väl vad en singel- kvinna behöver i sommarkylan.   2014-07-04 09.27.16   Champagne för flygande tankar och varma sockor för att hållas varm och stadig på jorden ( sockorna kom på direkt och jag fick dessutom ett löfte om nya när de här är slut:) jättekramtack och nu kan det bli lump av korgen med trasiga sockor som väntar på att jag ska stoppa dem…   2014-07-04 09.29.56   ” Ingredienser” för kommande romantiska tändaljusmiddagar!   2014-07-04 09.30.42   mynta-te för vardagen!!!   För det mesta laddar vi upp bilder på vackert dukade bord före middagen – så här såg det ut efter   2014-07-03 19.20.19   En ny affärsidé föddes… mer om den senare:) och dessutom fick jag löfte om praktisk hjälp av männen. Lucky me. Ha ett skönt veckoslut!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Jag blir glad av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s