Plus och minus

Huh – hej – här sitter jag på landet, lätt omtumlad och nöjd efter en fartfylld vecka.

Mina funderingar kretsar kring plus och minus, mest plus för veckan som gått:

Jag har varit utomlands….hela vägen till Sverige. Tillsammans med ett gäng glada golfare åkte vi på måndagen till Mauritzberg nära Norrköping, för att bekanta oss med Mauritzberg slott och golfbana.

 

43562241

Slottet är jättefint, maten var god och golfen gick bra.. den här bilden är från Mauritzbergs egen hemsida, eftersom jag just nu inte kan ladda ner bilder….

Extra roligt var det att hålla morgonyoga för en grupp glada golfare i slottsparken, de flesta av oss iklädda simppare och morgonrock! Tyvärr ingen kamera med den gången  🙂

 

Medan jag var borta hade här hänt en del.

På plussidan absolut J som i en veckas tid huggit ved och klippt gräs här på holmen, tusen tusen tack.

På minussidan besök av en hjort med giraffhals, eftersom den lyckats sträcka sig över mitt stängsel och äta upp all krasse. Och den enda knoppen på min nyinköpta rosa clematis. J-la Hjort – snart gräver jag en Heffaklumpfälla här mitt på ön.

Ett annat stort PLUS  är att jag hämtade min gamla tömda och glömda dator från stan och nu kan jag bekvämt jobba med texter. Förutom förstås att alla mina texter sitter fast i min vattensjuka dator. Men det är en annan historia.

Ett dubbelminus är att jag har problem med mina passwords – och att jag inte kan ladda ner bilder till Dropbox på den här datorn innan jag listar ut mitt password, suck igen nu går jag ut i solen istället.

Önskar oss alla ett skönt veckoslut!

 

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Sevärdheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s