Ilska eller förtvivlan?

imgres

 

I dag väcktes jag av spillkråkan som förde ett förskräckligt oljud. När jag gick ut för att se efter vad som stod på såg jag den flyga från träd till träd, tvärnita och sen ta sikte på följande. Hela tiden ”pratande”. Efter att igår i nyheterna ha hört att mängder av bin har dött av uttorkning föreställer jag mig nu hur alla småkryp, som bor i träden också torkar bort här i värmen…. och hur Spillkråka känner på sig det på långt håll.

Undrar om – och hur fåglar känner? Om den är arg, ilsken eller förtvivlad? Om den har ungar någonstans? och om de också torkar bort?

Kan jag göra något?

Jag har svartmyreinvasion i köket – hur kan jag göra spillkråksbuffet av dem? Några förslag???

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s