Stick! sa jag

och de stack.

Den första getingen angrep mig mitt ute på fjärden.

 

2014-08-09 16.39.57

 

Medan jag SUP-ade ( står för stand up paddling) runt holmen tillsammans med Roxy. Paddlandet blev litet utmanande p.g.a att Roxy for runt av och an och för det mesta höll huvudet just där jag ville hålla paddeln. Antar att getingen blev i kläm mellan min arm och flytvästen – tror inte att den ville sticka mig.

Följande morgon satt jag som en fakir mitt i en svärm getingar och åt honungssmörgås….. ja alltså HUR dum får man vara??? Glömde kolla under smörgåsen – så en geting stack mig i tungan. En förpackning ormtabletter fixade läget. Tyvärr var jag inte på väg till tandläkaren för getingsticket bedövade vänstra sidan av munnen rätt ordentligt……

Idag serveras här inga honungssmörgåsar – det är detox- smoothies för hela slanten! Getingarna blev missnöjda och flyttade någon annanstans. Just nu är jag så sötsugen och hungrig så jag skulle vilja göra det samma….

 

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s