Nyårslöften

För år 2015 har jag gett tre nyårslöften:

1. Ninno utmanade mig till att hålla en godisfri januarimånad. Jag går omkring och tror att jag äter väldigt litet godis. Nu får jag se om det är sant. Särskilt i verkstaden i Överby – det är alltid någon som hämtar godis!

2. Min långvariga och roliga utmaning är att göra tre Ninno-resept i veckan – jag blev inspirerad av filmen ”Julia & Julia”, som jag så för andra gången nu under helgerna. Jag märker ju hur bra jag mår när jag äter gluten/ laktosfritt – och nu har jag en orsak att hålla mig till den dieten.

Idag åt jag

”Quinoa-gröt med kardemumma”

Nam!

 

2015-01-02 10.24.42

 

3. Ni vet det där med ”alla goda ting är tre”, så jag behövde ytterligare ett löfte. Talade med väninnan S och hon föreslog: Jag lovar att inte äta fylld komage under januari månad! Så det lovar jag!

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar, Hälsa, Mat och dryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s