Trillingflickan

Finns hon? Jag efterlyste en tvilling häromdagen – och nu kunde jag behöva en till.

För det är litet svårt att fixa ny hemsida och yoga med barn i skolor och lära mig dreja och få min gjutform färdig och njuta av solen och städa hemma och träffa vänner och sköta mig själv och sköta mina blommor och planera kurser och fundera på sommarstugerenovering och…….

Jag får kontakta Kalle, min favoritseriefigur ”Kalle och Hobbe”. Han uppfann en dupliceringsmaskin för sig själv, för att få en tvilling, som kunde vara i skolan medan han själv var ute och lekte med tigern Hobbe.

Grrrr…. nu vill jag lägga in en bild av serien här och vet inte hur jag får den hit från paddan.

Suck! min trilling skulle nog veta det!

Njut i solen

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s