Inspiration

Ni vet hur det känns. När en tanke eller idé tar form, blir allt större, vill ut.

I flera månaders tid har jag tagit sats för att fortsätta blogga. Funderat över vad jag vill säga och varför. När jag funderar för länge blir det besvärligt. Möjligheterna är många, vad ska jag välja och framför allt – vad lämna bort?

Det engelska verbet procrastinate betyder att uppskjuta, fördröja. Särskilt när jag tar itu med något kreativt är jag en baddare på att fördröja och uppskjuta. Till exempel idag, för att komma igång med det här skrivandet har jag :

– småstädat min visitkortslåda, tömt fatet med allt-det-där-jag-inte-vet-var-det-hör-hemma, fyllt på lådan med teljus, dvs saker som är absolut viktiga att göra just nu.

Om en stund ska jag börja bygga fågelholkar, mer om det senare.

 

 

Advertisements

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Inspiration

  1. Vad glad jag blir av att se dig här igen! Jag har saknat dig i mitt flöde! Med önskan om inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s